طرح توجیهی تولید غذای کودک ظرفیت تولید: 500 تن
خلاصه طرح موضوع طرح تولید غذای كودك نوع تولیدات وظرفیت غذای كودك تعداد شاغلین 19 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری كل طرح 8670 سرمایه گذاری ثابت 3400 سرمایه در گردش 4350 در آمد سالیانه 31000 سود ویژه 817 دوره بازگشت سرمایه 50 ماه نرخ باز دهی سرمایه %24
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 109 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 17 |
مقدمه :
مراقبت از كودكان در جوامع نخستین ، شباهتهایی با زندگی امروزه داشت
برخی قبایل ، كودك را نه به خاطر خویش ، بلكه بخاطر آینده اش ارج
می نهادند . در این جوامع ، انسانها برای تغذیه و دوری جستن از خطر ها ،
در برابر حیوانات دست به تلاش می زدند ، اما آنها كه ضعیف تر بودند ، از
میان می رفتند . نوزادان غیر طبیعی و بیمار نیز اغلب طرد می شدند و در
میان بعضی قبایل ، حتی به دست والدین به كام مرگ فرستاده می شدند
. اگر كودكی بیمار به تصادف از مراقبت مادری بهره می برد ،زنده می ماند .
در عصر حاضر كه قرن كودك نامیده شده ، به تلاشهای كار شناسان
مسایل كودكان در تمام زمینه ها از جمله مسایل تغذیه انان افزوده شده
است . در سالهای اخیر شواهد بسیار نشان می دهد كه رشد عقلی و
هوشی انسان ، با كمیت وكیفیت تغذیه اش ، در زمان قبل و بعد از تولد ،
پیوند كامل دارد . پژوهشهایی كه در این زمینه صورت گرفته باز گو كننده
این حقیقت است كه تغذیه كافی و كامل برای رشد طبیعی مغز ، هم در
اغاز تشكیل جنین و هم در طی نخستین ماه زندگی او ، یعنی زمانی كه
مغز كامل می شود ، امری حیاتی است .
قوانین ارسال دیدگاه در سایت