پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43 اسلاید
پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43 اسلاید
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 31 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 43 |
مقدمه
در این دسته از روشها قسمت غیر چرب شیر در اسید سولفوریک حل شده و قسمت چرب پس از سانتریفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گیری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمایشهای روزانه بکار میروند. مهمترین و متداولترین روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcock
nدر این روشها چربی شیر بوسیله انحلال در یک ماده حلاله چربی استخراج می گردد. روشهای وزنی از روشهای حجمی دقیق تر بوده و معمولاً بعنوان مقایسه و در کارهای تحقیقی مورد استفاده قرار میگیرند. مهمترین و متداولترین روشهای وزنی عبارتند از: روشهای Rose-Gottlieb و Adem-Meillere
طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.
مطالب زیر را حتما بخوانید:
دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی آلاینده های مواد غذایی در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم 80 اسلاید شامل مقدمه، ارزیابی سمیت مواد، مهمترین سموم موجود در موادغذایی، طبقه...
شیر بطور کلی، عبارت است از تراوشهای غدد پستانی حیوانات پستاندار معمولاً گاو که عاری از کلستروم می باشد و در اثر دوشش کامل یک یا چند حیوان سالم به...
دانلود تحقیق درباره شرکت اچاچی و تاریخچه ان دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلdocحجم فایل83 کیلو بایتتعداد صفحات53برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیددریافت فایل*تحقیق درباره شرکت اچاچی*تاریخچه شركت آچاچیآچاچی...
سوسیس کالباس سوسیس کوکتل کالباس خشک کالباس لیونت فیله مرغ و فیله گوشت ژامبون های 90 درصد دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpptحجم فایل146 کیلو بایتتعداد صفحات33برای دانلود فایل بر روی دکمه...
خلاصه طرح موضوع طرح تولید و بسته بندی مواد غذایی دستگاه صادره كننده مجوز وزارت صنایع و معادن ظرفیت اسمی تولیدات 1200 تن نوع تولیدات آرد گندم، برنج و نخودچی...
گوشت ها ممكن است به صورت تازه عمل آوری شده ، خشك شده و یا به روشهای دیگری فرآوری شوند نگهداری گوشت با توجه به اینكه از مهمترین مواد غذایی...
جایگزینهای چربی اولسترا سیمپلس پرولسترا اسیدهای چرب الگوگسیله کاربرد عوامل قوام دهنده دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpptحجم فایل69 کیلو بایتتعداد صفحات23برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیددریافت فایلمقدمهدر دهه...
خلاصه طرح موضوع طرح تولید کمپود و کنسرو دستگاه صادره كننده مجوز وزارت صنایع و معادن وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات 1000 تن سالیانه نوع تولیدات کمپود و کنسرو...
دانلود مقاله درباره ارزیابی اقتصادی مواد اولیه غذایی برای شیرسازی دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلdocحجم فایل22 کیلو بایتتعداد صفحات15برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیددریافت فایل*مقاله درباره ارزیابی اقتصادی...
عوامل موثر بر کیفیت بهداشتی شیر در فرمت ورد در 9 صفحه و شامل توضیحات جامعی پیرامون این موضوع می باشد دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلdocحجم فایل24 کیلو بایتتعداد صفحات9برای دانلود...
در حال حاضر با افزایش سریع جمعیت و احتیاج روزافزونی که به مواد غذایی بالاخص موادپروتئینی احساس می شود تأمین نیازهای غذایی انسانها در درجه اول اهمیت درجوامع بشری قرار...
خلاصه طرح موضوع طرح تولید رشته آشی و پلویی دستگاه صادره كننده مجوز وزارت صنایع و معادن ظرفیت اسمی تولیدات 360 تن نوع تولیدات تولید رشته آشی و پلویی تعداد...
قوانین ارسال دیدگاه در سایت