پاورپوینت با عنوان تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی
پاورپوینت مرتبط با رشته صنایع غذایی با عنوان تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی در 26 صفحه
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 27.071 مگا بایت |
تعداد صفحات | 26 |
محتویات این پاورپوینت شامل:
مقدمه
رب گوجه فرنگی
مواد اولیه
مراحل خط تولید کنسرو رب گوجه فرنگی
شستشو
بازرسی روی نوار (سورتینگ)
خرد کردن و له کردن (پالپ)
جدا کردن هسته و پوسته (فیلتر اسیون)
تغلیظ در خلأ
پر کردن، اگزاست، دربندی و اتکیت زنی:
فرآیند دمایی
آزمایشات کنترل کیفی رب گوجه فرنگی
الف) آزمایشات فیزیکی
آزمودن ناخالصیها (کاشی)
ب) آزمایشات شیمیایی
آزمون PH
آزمون نمک به روش ولهارد
طرز تهیه معرف کرومات پتاسیم
ج)آزمایشات میکروبی
طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.
مطالب زیر را حتما بخوانید:
كالباس و سوسیس از نظر تكنولوژی تهیه، اختلاف شایانی با یكدیگر ندارند و مهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است كه در كالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است...
پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43 اسلاید دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpptحجم فایل31 کیلو بایتتعداد صفحات43برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیددریافت فایلمقدمهدر این دسته از روشها...
قارچ تقسیم بندی قارچ قارچ های صدفی قارچ دکمه ای کمپوست بیماری های قارچ ها دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلdocحجم فایل636 کیلو بایتتعداد صفحات84برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک...
جزوه ای مختصر و مفید، شامل نکات تستی درس ریاضیات صنایع غذایی مناسب برای کنکور ارشد و دکتری دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpdfحجم فایل1.725 مگا بایتتعداد صفحات95برای دانلود فایل بر روی...
گزارش کاراموزی فرایند تولید شرکت مینو در 21 صفحه ورد قابل ویرایش دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلdocحجم فایل13 کیلو بایتتعداد صفحات21برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیددریافت فایلگزارش کاراموزی...
آزمایشگاه صنایع لبنی دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpdfحجم فایل419 کیلو بایتتعداد صفحات20برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیددریافت فایلآزمایشگاه صنایع لبنیبرای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیددریافت...
ساختمان میسل انعقاد شیر انعقاد آنزیمی انعقاد اسیدی فاکتور های موثر در انعقاد شیر کلسیم کلرید اولترا فیلتراسیون دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpptحجم فایل153 کیلو بایتتعداد صفحات21برای دانلود فایل بر روی...
خلاصه طرح موضوع طرح طرح تولید بیسكویت ساده ، میشكا و نان و شیرینی نوع تولیدات بیسكویت ساده ، میشكا و نان و شیرینی تعداد شاغلین 15 نفر مشخصات سرمایه...
خلاصه طرح موضوع طرح تولید و بسته بندی مواد غذایی دستگاه صادره كننده مجوز وزارت صنایع و معادن ظرفیت اسمی تولیدات 1400 تن نوع تولیدات انواع حبوبات و نشاسته بسته...
خط تولید حلوا شامل 50درصد كنجد و 50درصد شكر میباشد كنجد با نام علمی Sesam، اندیكام میباشد از خانواده پدالیاسه میباشد كنجد دارای 16جنس و 60 گونه گیاهی علفی میباشد...
دانلود پاورپوینت با عنوان بررسی اثر افزودن آرد سویا روی خواص رئولوژیک خمیر و ارگانولپتیک نان گندم و بهبود اثرات منفی آن در قالب ppt، قابل ویرایش و در حجم...
فصل اول 1ـ معرفی انواع نان های صنعتی 2ـ ویژگی های گندم و آرد مناسب جهت تولید انواع نان های صنعتی 3ـ وضعیت استاندارد فصل دوم «مواد اولیه و مواد...
قوانین ارسال دیدگاه در سایت