پاورپوینت تاثیر کلسیم کلرید و PH در انعقاد شیر
ساختمان میسل انعقاد شیر انعقاد آنزیمی انعقاد اسیدی فاکتور های موثر در انعقاد شیر کلسیم کلرید اولترا فیلتراسیون
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 153 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 21 |
ساختمان میسل:
در شیر حدود 95% کازئین در ساختارهای کلوئیدی به نام میسل های کازئین وجود دارد .
گروه فسفات با کلسیم پیوند برقرار می کند و کلسیم فسفات کلوئیدی را به وجود می اورند که این پیوندها ساختار میسل را می سازند
انعقاد شیر:
میسل های کازئین در pH طبیعی شیر یعنی حدود 6.7 به دلیل دارا بودن بار منفی میسل و گروهای هیدروفیل در سطح ان به صورت محلول هستند.
دو روش برای انعقاد شیر وجود دارد:
تغییر شکل دادن میسل های کازئین به علت هیدرولیز کازئین توسط رنت است که به دنبال آن توده ای شدن میسل را خواهیم داشت.
انعقاد آنزیمی در 3 فاز انجام می گیرد:
فاز اولیه
فاز ثانویه
فاز نهایی
قوانین ارسال دیدگاه در سایت