پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی
پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 979 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 25 |
پاورپوینت روغن های سرخ کردنی در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن
¨کاهش رطوبت ماده غذائی ¨تیره تر شدن وسفت تر شدن ¨عطر وطعم سرخ شده ¨
روغن
هیدرولیز
اتواکسیداسیون
پلیمریزه شدن اکسیداتیو
پلیمریزه شدن حرارتی
تیره تر شدن
انواع روغن سرخ کردنی
¨روغن RBD
روغن سالاد
چربی حیوانی
شورتنینگ های مایع
شورتنینگ های همه منظوره
¨روغن های گیاهی
انواع سرخ کن ها
سرخ کن های غیر پیوسته
سرخ کن های پیوسته
Par-frying
طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.
مطالب زیر را حتما بخوانید:
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14 اسلاید دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpptحجم فایل64 کیلو بایتتعداد صفحات14برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیددریافت فایلمقدمهمنجمد کردن یکی از اسان ترین...
قهوه تاریخچه قهوه انواع کشت قهوه منشا کشت قهوه ساختار دانه قهوه انواع قهوه کاربرد پزشکی قهوه دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpptحجم فایل944 کیلو بایتتعداد صفحات27برای دانلود فایل بر روی دکمه...
خواص رئولوژیکی کره ترکیبات تشکیل دهنده کره ماهیت آمفی پلاری کره زنی دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpptحجم فایل391 کیلو بایتتعداد صفحات16برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیددریافت فایلمقدمه:برای بدست...
میکروبیولوژی مواد غذایی مراحل بیماری زایی میکروب انگلمالاریا بیماریهایمشترکانسان وحیوان دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpptحجم فایل209 کیلو بایتتعداد صفحات16برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیددریافت فایلبیماریی زایی میكروب و...
پروژه کارآفرینی کارگاه تولید اسانس های گیاهی در 35 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf) دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلdocحجم فایل767 کیلو بایتتعداد صفحات35برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیددریافت...
خلاصه طرح موضوع طرح طرح تولید لواشك از خرما نوع تولیدات لواشك خرما تعداد شاغلین 21 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری كل طرح 3731...
اصطلاح گوشت اساساً به عضله اسکلتی و چربی چسبیده بدست آمده از حیوانات تازه ذبح شده اشاره دارد اگرچه سایر بخشها شامل اندامهای درونی برای مصرف انشان مفید هستند ،...
شیر سویا پروتئین سویا آنزیمهای سویا تاثیر فاکتورهای مهم سویا و ترکیبات شیر سویا دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpptحجم فایل361 کیلو بایتتعداد صفحات73برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیددریافت...
در حال حاضر با افزایش سریع جمعیت و احتیاج روزافزونی که به مواد غذایی بالاخص موادپروتئینی احساس می شود تأمین نیازهای غذایی انسانها در درجه اول اهمیت درجوامع بشری قرار...
پروژه کارآفرینی روغن کشی از دانه های روغنی در 50 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf) دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلdocحجم فایل523 کیلو بایتتعداد صفحات50برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک...
گوشت و فرآورده های آن یکی از منابع پرارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می گردد در کشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی...
اثر اولتراسونیک امواج الکتروسوند مزایای اولتراسونیک معایب اولتراسونیک کاربرد اولتراسونیک برای مواد لبنی هموژنیزه کردن به وسیله اولتراسون دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpptحجم فایل353 کیلو بایتتعداد صفحات27برای دانلود فایل بر روی...
قوانین ارسال دیدگاه در سایت