پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14 اسلاید
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14 اسلاید
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 64 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 14 |
مقدمه
منجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل میکرو ارگانیزم ها شده و با کند شدن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر می گذارند از خراب شدن انها جلوگیری می کند
در طی انجماد فعالیت انزیم های موجود در میوه ها کند می شود. در صورت غیر فعال شدن این انزیم ها رنگ و طعم و مواد مغذی موجود در میوه ها تغییر کرده یا از بین می رود
فعالیت انزیم های موجود در سبزی ها با حرارت دادن در اب جوش یا بخار اب برای مدت کوتاه و سپس سریع سرد کردن ان بوسیله اب یخ متوقف می شود. تجربه نشان داده است برای فریزر کردن مواد غذایی در خانه حرارت دادن سبزی ها در اب جوش برای حفظ انها کاملا ضروری است
طراح و مدیر مارکتینگ پروژه _ خوشحال میشم که بتوانم قدمی در رشد و برطرف ساختن نیازهای شما عزیزان بردارم.
مطالب زیر را حتما بخوانید:
فایل pdfاموزش پخت انواع شیرینی و دسر فایل pdf آموزش پخت بیش از پنجاه نوع شیرینی و دسر در خونهدسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpdfحجم فایل506 کیلو بایتتعداد صفحات91برای دانلود فایل روی...
تحقیق در مورد خمیر بیسکویت فایل ورد خمیر بیسکویت کار تحقیقی خمیر بیسکویت تحقیق خمیر بیسکویت تحقیق در مورد خمیر بیسکویتدسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلdocحجم فایل1.108 مگا بایتتعداد صفحات27برای دانلود فایل...
پروژه کارآفرینی طرح کسب و کار تولید روغن خام (روغن نباتی)در 35 صفحه ورد قابل ویرایش دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلdocحجم فایل57 کیلو بایتتعداد صفحات35برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر...
پاورپوینت HACCP در تولید بستنی 27 اسلاید دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpptحجم فایل69.47 مگا بایتتعداد صفحات27برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیددریافت فایلمقدمه•بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده...
كفیر معروفترین شیر تخمیری اسیدی الكلی است كه منشاء آن به كوههای قفقاز بر می گردد اما از دهد 1980 به بعد اهمیت این فراورده لبنی شناخته شده و تحقیقات...
نوشیدنی کفیر ارزش غذایی و درمانی کفیر تهیه و تولید کفیر دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpptحجم فایل1.739 مگا بایتتعداد صفحات17برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیددریافت فایلكفیر چیست ؟كفیر...
پروژه كارآفرینی كارخانه تولید كنسانتره میوه در 33 صفحه ورد قابل ویرایش دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلdocحجم فایل70 کیلو بایتتعداد صفحات33برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیددریافت فایلپروژه كارآفرینی...
چای ترکیبات شیمیایی چای مناطق چایخیز جهان خشک کردن چای آفات و بیماریهای مهم چای دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلdocحجم فایل110 کیلو بایتتعداد صفحات103برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک...
سرکه cider سرکه های طبیعی سرکه های مصنوعی سرکه های مصنوعی اسیدیته و PH دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpptحجم فایل1.017 مگا بایتتعداد صفحات27برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیددریافت...
اثر اولتراسونیک امواج الکتروسوند مزایای اولتراسونیک معایب اولتراسونیک کاربرد اولتراسونیک برای مواد لبنی هموژنیزه کردن به وسیله اولتراسون دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpptحجم فایل353 کیلو بایتتعداد صفحات27برای دانلود فایل بر روی...
موضوع طرح بسته بندی گوشت قرمـز ظرفیت 1600 تن در سال محل اجرای طرح قابل اجرا در سراسر كشور سرمایه گذاری كـل 842455 میلیون ریال سهم آوردة متقاضی 84245 میلیون...
کشت قارچ درگلخانه ها برای اولین بار درحدود سال 1754 در سوئد ابداع شد وسپس به انگلستان و سایرنقاط اروپا گسترش یافت دسته بندیصنایع غذاییفرمت فایلpptحجم فایل4.366 مگا بایتتعداد صفحات30برای...
قوانین ارسال دیدگاه در سایت