مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پرسشنامه بررسی رابطه سیاستهای ارزیابی عملکرد با رضایت شغلی و تمایل به ترک شغل کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان

پرسشنامه بررسی رابطه سیاستهای ارزیابی عملکرد با رضایت شغلی و تمایل به ترک شغل کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان

هدف از این پرسشنامه بررسی رابطه سیاستهای ارزیابی عملکرد با رضایت شغلی و تمایل به ترک شغل  کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان می باشد

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۱۰
حجم ۱۷۱ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx
دسته بندی مدیریت

توضیحات کامل

دانلود پرسشنامه پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی

بررسی رابطه سیاستهای ارزیابی عملکرد با رضایت شغلی و تمایل به ترک شغل کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان

هدف از این پژوهش بررسی رابطه سیاستهای ارزیابی عملکرد با رضایت شغلی و تمایل به ترک شغل کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان بصورت کامل و جامع و با منابع جدید می باشد

چکیده
مدیر یا سرپرست ممکن است در ارزیابی عملکرد کارکنان دست به اغراق یا تغییر واقعیت بزند تا از مقابله های  احتمالی آن ها با نظام کاری تحت امر خود بکاهد. در چنین مواردی است که نظام ها و سیاست های ارزیابی عملکرد به سادگی سطح تعهد، رضایت و تمایل به جستجوی جایگزین های شغلی و ترک خدمت کارکنان را تحت تأثیر قرار می دهند.هدف کلی این تحقیق بررسی رابطه سیاستهای ارزیابی عملکرد با رضایت شغلی و تمایل به ترک شغل  کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان است.

روش تحقیق از نوع توصیفی و هدف آن کاربردی است و روش گردآوری داده ها میدانی و ابزار آن پرسشنامه (۴۴ سوالی) است. در تحقیق حاضر جامعه آماری مورد بررسی، کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان (معاونت ها) با تعداد ۶۹۳ نفر است. با در نظر گرفتن تعداد کل جامعه آماری و با توجه به جدول مورگان تعداد حجم نمونه ۲۴۸ نفر است که تعداد ۲۸۰ پرسشنامه با استفاده از روش نمونه برداری غیراحتمالی دردسترس توزیع شد. در نهایت تعداد ۲۵۶ پرسشنامه از کارکنان جمع آوری شد و اطلاعات مورد تجزیه تحلیل قرار گرفت. با تجزیه و تحلیل داده ها مشخص گردید که در سطح ۹۵% اطمینان سیاست های ارزیابی عملکرد (انگیزشی) با رضایت شغلی ارتباط مثبت و معنی دار و با تمایل به ترک شغل ارتباط منفی دارد. همچنین رضایت شغلی با تمایل به ترک شغل کارکنان ارتباط منفی و معنی داری دارد. 

کلمات کلیدی: سیاست های ارزیابی عملکرد کارکنان، رضایت شغلی، تمایل به ترک شغل

پرسشنامه ۴۴ سوالی :

سوالات سیاست­های ارزیابی عملکرد : ۱۵ سوال

ردیف

سوالات

کاملاً موافق

موافق

بی نظر

مخالف

کاملاً مخالف

سوالات رضایت شغلی : ۲۰ سوال

ردیف

سوالات

بسیار زیاد

زیاد

متوسط

کم

بسیار کم

سیسی

سوالات  تمایل به ترک شغل  : ۹ سوال

ردیف

سوالات

کاملاً موافق

موافق

بی نظر

مخالف

کاملاً مخالف

جامعه و نمونه آماری
جامعه آماری عبارت است از مجموعه ای از افراد یا واحدهایی که دارای حداقل یک صفت مشترک باشند (مقیمی، ۲۹۴:۱۳۸۴). گروه نمونه مجموعه کوچکی از جامعه آماری است مشتمل بر برخی از اعضا که از جامعه آماری انتخاب شده اند. به عبارت دیگر، تعدادی از اعضای جامعه آماری (اما نه همه) که گروه نمونه را تشکیل می دهند (مقیمی، ۲۹۵:۱۳۸۴). از آنجایی که پژوهش پیرامون تمامی اعضای یک جامعه زمان بر بوده و از نظر هزینه مقرون به صرفه نیست، پژوهش گر ناچار است اقدام به نمونه گیری نماید (مقیمی، ۲۹۴:۱۳۸۴). دلایل استفاده از نمونه به جای جمع آوری داده ها از کل جامعه آماری این است که، عملاً غیر ممکن است که اطلاعات را از هر عضو جمع آوری کنیم یا او را مورد آزمایش قرار دهیم. حتی اگر امکان پذیر هم باشد، به لحاظ زمان، هزینه و سایر مسایل منابع انسانی مقدور نیست. مطالعه یک گروه نمونه بجای کل جامعه آماری، گاهی ممکن است منجر به نتایج معتبرتری شود، بیش تر به خاطر این که خستگی کم تری وجود خواهد داشت و از این رو خطاهای کمتری در جمع آوری اطلاعات پدید می آورد مخصوصاً موقعی که اعضای جامعه آماری بسیار وسیع باشد (سکاران، ۲۹۷:۱۳۸۹).

در تحقیق حاضر جامعه آماری مورد بررسی، کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان (معاونت ها) با تعداد ۶۹۳ نفر است. با در نظر گرفتن تعداد کل جامعه آماری و با توجه به جدول مورگان تعداد حجم نمونه ۲۴۸ نفر است که تعداد ۲۸۰ پرسشنامه با استفاده از روش نمونه برداری غیراحتمالی دردسترس توزیع شد. این روش به دلیل سهولت، سادگی و دردسترس بودن افراد انتخاب می شود. بنابراین پس از مراجعه حضوری به ۶ معاونت مربوطه پرسشنامه ها بین کارکنان حاضر پخش شد. در نهایت تعداد ۲۵۶ پرسشنامه بعد از حداکثر یک هفته از نمونه مورد مطالعه جمع آوری و داده ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

۳-۳)روش  و ابزار جمع آوری داده ها
روش جمع آوری داده ها میدانی است و از ابزار پرسش نامه به شرح زیر استفاده شد:

۳-۳-۱)پرسش نامه سیاستهای ارزیابی عملکرد 

سیاست های ارزیابی عملکرد در این تحقیق دارای دو مولفه است و برای سنجش آن از پرسشنامه ۱۵ پوون (۲۰۱۳) (سوالات ۱ الی ۱۵) و از روش پنج درجه ای لیکرت (از ۱= کاملاً مخالفم تا ۵=کاملاً موافقم) استفاده شده است.

۳-۳-۲)پرسش نامه رضایت شغلی 

رضایت شغلی دارای دو مولفه بوده و برای سنجش آن از پرسشنامه استاندارد مینه سوتا (۲۰۱۲) (سوالات ۱۶ الی ۳۵) و از روش پنج درجه ای لیکرت (از ۱= بسیار کم تا ۵=بسیار زیاد) استفاده شده است. در پرسشنامه رضایت شغلی مینه سوتا رضایت شغلی به دو بعد رضایت درونی و بیرونی تقسیم شده است.

۳-۳-۳)پرسش نامه تمایل به ترک  شغل 

در این تحقیق دو مولفه برای تمایل به ترک شغل در نظر گرفته شده است که جهت سنجش آن پرسشنامه لونگو و مورا (۲۰۱۱) و جنکینز و توملینسون  (۲۰۱۲) (سوالات ۳۶ الی ۴۴) و از روش پنج درجه ای لیکرت (از ۱= کاملاً مخالفم تا ۵=کاملاً موافقم) استفاده شده است.

۳-۴)روایی و پایایی ابزار اندازه گیری

هر آزمونی باید دارای پایایی و روایی باشد تا قابل اعتماد بوده، راهنمای خوبی در تصمیم گیری های مسئولان سازمان باشد. یکی از شرایط مهم برای این که آزمون، وسیله ای مطمئن برای پیش بینی باشد. این است که قابل اعتماد و اطمینان و دارای ثبات باشد (سعادت، ۱۴۶:۱۳۸۶).
۳-۴-۱)روایی
منظور از روایی آن است که آیا ابزار اندازه گیری می تواند خصیصه و ویژگی که ابزار برای آن طراحی شده است را اندازه-گیری کند یا خیر؟ موضوع روایی از آن جهت اهمیت دارد که اندازه گیری های نا مناسب و نا کافی می تواند هر پژوهش علمی را بی ارزش و ناروا سازد (خاکی، ۲۴۴:۱۳۸۸).

آزمون های روایی را می توان در سه گروه گسترده دسته بندی نمود: روایی محتوا، روایی وابسته به معیار و روایی سازه. در این تحقیق از روش روایی محتوا استفاده شده است. روایی محتوا اطمینان می دهد که ابزار مورد نظر به تعداد کافی پرسش-های مناسب برای اندازه گیری مفهوم مورد سنجش را در بر دارد. یعنی، روایی محتوا نشان می دهد که ابعاد و عناصر یک مفهوم تا چه حد تحت پوشش دقیق قرار گرفته است(سکاران، ۲۲۳:۱۳۸۹). در این تحقیق سوالات پرسش نامه متناسب با مبانی نظری و بر مبنای تحقیقات مشابه دیگر و با توجه به جزییات هر کدام از متغیر ها تعریف شده و با متخصصان امر، اساتید مدیریت، در رابطه با سوالات پرسشنامه تبادل نظر و بررسی صورت گرفته است و پرسش نامه اصلی بعد از مرحله تدوین، توزیع شده است. لذا روایی سوالات از نظر محتوای آن ها تأیید شده است.
۳-۴-۲) پایایی
آن چه در این تحقیق جهت محاسبه ضریب پایایی استفاده شده است. استفاده از ضریب آلفای کرانباخ می باشد. چرا که تقریباً در همه موارد، آلفای کرانباخ را می توان شاخص کاملاً مناسب برای اعتبار و هماهنگی درونی به کار برد (سکاران؛۲۲۹:۱۳۸۹).
از همین رو با استفاده از نرم افزار SPSS به محاسبه این مقدار پرداخته شده است. فرمول استفاده شده به شکل زیر می باشد:

∝=n/(n-1).1-[(∑▒si^2 )/st^2 ]

که در آن:
n   تعداد سوالات آزمون        s_i^2 واریانس سوال iام        s_t^2 واریانس کل آزمون

بعد از تایید نهایی، پرسش نامه در دانشگاه علوم پزشکی گیلان (معاونت ها) پخش شد. سپس نتایج آن با استفاده از نرم افزار SPSS تجزیه  و  تحلیل شد. که نتایج، بصورت زیر می باشد.

جدول  ۳-۱: محاسبه آلفای کرانباخ برای سوالات پرسشنامه
متغیرها    α کرانباخ    تعداد سوالات
سیاست های ارزیابی عملکرد
رضایت شغلی
تمایل به ترک شغل      ۷۴۱/۰
۸۱۱/۰
۸۰۵/۰    ۱۵
۲۰
۹

۳-۵)روش تجزیه و تحلیل داده ها
در این تحقیق از تکنیک های موجود در آمار توصیفی و استنباطی استفاده شده است. به یک مجموعه از مفاهیم و روش های بکار گرفته شده جهت سازمان دادن، خلاصه کردن، تهیه جدول، رسم نمودار و توصیف داده های جمع آوری شده آمار توصیفی گفته می-شود (خاکی، ۲۸۵:۱۳۸۸). آمار توصیفی برای تبیین وضعیت پدیده یا مساله یا موضوع مورد مطالعه مورد استفاده قرار می گیرد یا در واقع ویژگی های مورد مطالعه به زبان آمار تصویر سازی و توصیف می گردد (حافظ نیا، ۲۴۲:۱۳۸۶:). در این تحقیق در مرحله اول تجزیه و تحلیل داده ها، با استفاده از روش های آمار توصیفی به بیان خواص نمونه مورد مطالعه پرداخته می شود.

گام بعدی جهت تجزیه  و تحلیل داده ها استفاده از تکنیک های آمار استنباطی می باشد. در تحلیل های آمار استنباطی همواره نظر بر این است که نتایج حاصل از مطالعه گروه کوچکی به نام نمونه چگونه به گروه بزرگ تری به نام جامعه تعمیم داده شود (حافظ نیا، ۲۴۲:۱۳۸۶:). به منظور تحلیل داده ها و آزمون فرضیه های تحقیق از روش مدل یابی معادلات ساختاری استفاده شده است. که به طور همزمان چند متغیر مستقل را با چند متغیر وابسته تجزیه و تحلیل می کند. مدل یابی معادلات ساختاری یک تکنیک تحلیل چند متغیری بسیار کلی و نیرومند از خانواده رگرسیون چند متغیری و به بیان دقیق‌تر بسط مدل خطی کلی است که به پژوهشگر امکان می‌دهد مجموعه ای از معادلات رگرسیون را به گونه هم زمان مورد آزمون قرار دهد. قدرت این تکنیک در توسعه نظریه‌ها باعث کاربرد وسیع آن در علوم مختلف از قبیل بازاریابی، مدیریت منابع انسانی، مدیریت استراتژیک و سیستم‌های اطلاعاتی شده است.

یکی از مهمترین دلایل استفاده زیاد پژوهشگران از SEM، قابلیت آزمودن تئوری‌ها در قالب معادلات میان متغیرهاست. دلیل دیگر لحاظ نمودن خطای اندازه‌گیری توسط این روش است که به محقق اجازه می‌دهد تا تجزیه و تحلیل داده‌های خود را با احتساب خطای اندازه‌گیری گزارش دهد. مدل‌های مرسوم در مدل سازی معادلات ساختاری (SEM)  در واقع متشکل از دو بخش هستند. مدل اندازه‌گیری که چگونگی توضیح و تبیین متغیرهای پنهان توسط متغیرهای آشکار (سوالات) مربوطه را بررسی می‌نماید و مدل ساختاری که نشان می‌دهد چگونه متغیرهای پنهان در پیوند با یکدیگر قرار گرفته‌اند. استفاده از مدل سازی معادلات ساختاری مزایای زیادی دارد که برخی از مهمترین آن ها عبارتند از: الف) تخمین روابط چندگانه؛ ب) قابلیت سنجش متغیرهای پنهان (مفاهیم مشاهده نشده)؛ ج) محاسبه خطای اندازه‌گیری؛ د) قابلیت بررسی تأثیر هم خطی؛ و  ه) آزمون روابط جعلی و غیرواقعی (داوری و رضازاده؛ ۱۳۹۲: ۲۸). بنابر این جهت بررسیهای لازم از نرم افزارهای SPSS19 و LISREL 8.54 استفاده شده است.

توضیحات بیشتر و دانلود

صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: