مارکتینگ پروژه 20 | مرجع فایل های دانلودی - پروژه آماده - پروژه دانشجویی - پاورپوینت آماده
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پرسشنامه شادمانی و شادکامی مونش با نمره گذاری، روایی و پایایی

پرسشنامه شادمانی و شادکامی مونش با نمره گذاری، روایی و پایایی

دانلود پرسشنامه شادمانی و شادکامی مونش با نمره گذاری، روایی و پایایی

مشخصات فایل

تعداد صفحات ۳
حجم ۱۴ کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی

توضیحات کامل

تفسیر پرسشنامه ی شادمانی:

 مقیاس مونش  به منظور اندازه گیری شادمانی طرح شده است. با در نظر گرفتن دیدگاه های مختلف درباره ی سلامت روان شناختی و مقیاس های متنوعی که برای اندازه گیری آن ساخته شده اند، کوزما  و استونز (۲۰۰۰) آزمونی را ساختند که بیشتر بر مقدار و شدت احساسات مثبت و منفی تأکید می کند. هر کدام از این احساسات دو بعد کوتاه مدت و بلند مدت را در بر می گیرد. ماده های مربوط به بعد کوتاه مدت(۱۰ ماده) نشان دهنده ی جنبه ی حالتی( مثبت و منفی) و ماده های مربوط به بعد بلند مدت(۱۴) ماده مربوط به به بعد رگه ای( مثبت و منفی) است. هر کدام از جنبه های مثبت و منفی حالتی دارای ۵ سؤال و هر کدام از جنبه های مثبت و منفی رگه ای این مقیاس دارای ۷ سؤال است. روی هم رفته این مقیاس ۲۴ عبارت دارد.

 

 

 

همچنین می توانید یکی از بهترین و معتبرترین پرسشنامه های شادکامی را از لینک زیر ببینید:

پرسشنامه شادکامی آکسفورد word

 

 

 

 

 

 

شیوه نمره گذاری پرسشنامه شادمانی مونش

پرسشنامه ی شادمانی مونش که حاوی ۲۴ سؤال است استفاده شده است. که دراین پرسشنامه با توجه به تعداد سؤالات آزمون و میزان نمره ی متعلق به هر سؤال، هر پاسخگویی می توانست حداکثر نمره ی  خام ۲۴ را به دست آورد، هرچه نمره خام کسب شده بالاتر باشد،نشان می دهد شادی در او بیشتر است.سؤالات این مقیاس به صورت ۳ درجه ای( بلی=۲)، (نظری ندارم =۱) و(خیر=۰) نمره گذاری می شوند. هر کدام از جنبه های مثبت و منفی حالتی با داشتن ۵ سؤال، نمره ای از ۰ تا۱۰ و هر کدام از جنبه های مثبت و منفی رگه ای با داشتن ۷سؤال، نمره ای از ۰ تا ۱۴ خواهند داشت. نمره ی کلی مقیاس با توجه به جنبه های مثبت و منفی حالتی و رگه ای و با فرمول خاصی محاسبه می شود.

 

 

 

 

 

روایی و پایایی پرسشنامه شادمانی مونش

پایایی این آزمون با استفاده از روش باز آزمایی بعد از ۱۸ ماه برابر با ۷۰% گزارش شده است( کوزما و استونز، به نقل از باباپور و همکاران، ۱۳۸۲). در تحقیق باباپور و همکاران، ۱۳۸۲ همسانی درونی آزمون برابر با ۷۱/۰ به دست آمده است.پژوهش هایی که به منظور بررسی روایی پیش بین مقیاس شادکامی مونش انجام شده است که این آزمون با ۷۶/۰ دقت می تواند بین افراد بهنجار و سایکوتیک تمایز قائل شود، همچنین مشاهده شده است که این آزمون با۷۶/۰ دقت می تواند افراد افسرده را از افراد سالم افتراق دهد. به علاوه همبستگی این آزمون با دیگر مقیاس های سلامت روان از جمله درجه بندی شادکامی یودگس  (50/0) نشان دهنده ی روایی همگرای این آزمون است.
 

 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

محمد

من نویسنده این سایت هستم و خوشحالم که در کنار مدیریت سایت میتوانم هر روز تجربیات خودم رو افزایش دهم تا به ارائه خدمات بهتری بپردازم.

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.


Warning: _() expects exactly 1 parameter, 2 given in /home/mpir1/public_html/wp-content/themes/Sigma/comments.php on line 19

لینک کوتاه: